Párkapcsolati konzultáció

Együtt az Élet Hullámvasútján: Egészséges Párkapcsolat a Kommunikáció, Elfogadás és Bizalom Tükrében

27 éve alkotunk egy párt a férjemmel. Ez idő alatt megéltük az élet könnyű és nehéz időszakait is. Jelentős erőfeszítést és időt fordítottunk arra, hogy mélyen megértsük egymást. Hiszem, hogy egy virágzó párkapcsolat alapvető pillérei az őszinte kommunikáció, az elfogadás és a bizalom.

A párkapcsolatokon minden áldott nap dolgozni kell (működtetni) és minden napot tenned kell azért, hogy fenntudjátok tartani. 

Az alábbi hasonlat világossá teheti ezt a gondolatot:

Képzeld el, hogy találkozol a pároddal, és egy kis virág kel életre. Ennek a virágnak gazdag talajra, fényre, vízre és szeretetre van szüksége. Ha őszinték vagytok egymással, és időt szántok egymás megismerésére, a virág fejlődni kezd. Naponta megbeszélitek, ki gondozza, öntözi és táplálja a virágot. Évente felülvizsgáljátok, hogy megfelelő-e a tápszer vagy új termőföldre van szükség. Ha azonban nincs rendszeres kommunikáció, a virágot túlöntözhetitek, mert mindketten azt gondoljátok, a másik gondozza. Ennek eredményeként a virág elhervad, gyökerei elrohadnak, és soha nem lesz olyan, mint volt.

Ezért kérdezem tőled: vajon a párkapcsolati "virágotok" egészségesen növekszik, vagy szüksége van némi gondozásra és ápolásra?

Témák, amiben segíteni tudok a hozzám fordulóknak:

  • Párkapcsolaton belüli kommunikáció segítése
  • Féltékenység kezelése
  • Megcsalás kezelése
  • Együttműködés a gyereknevelésben
  • Elfejlődés kezelése
  • Szeretet kifejezése a párkapcsolatban

Hívlak, hogy vedd fel velem a kapcsolatot, és találkozzunk egy konzultáción. Fedezzük fel együtt, hogyan segíthetek a párkapcsolati virágotok gondozásában.


Konzultáció időtartalma: 90 perc