Párkapcsolati tanácsadás

24 éve alkotunk egy párt a férjemmel. A több mint két évtized alatt az életünkben voltak könnyebb és nehezebb periódusok. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy igazán, valóságosan megismerjük egymást. Hitvallásom az, hogy egy egészséges párkapcsolat alapja az őszinte kommunikáció, az elfogadás és a bizalom.

Az alábbi kis történet pontosan rámutat arra, hogy a párkapcsolat, a házasság nem örökre szól mindig csak egy napra, minden nap tenni kell azért, hogy fennmaradjon.

Amikor egy pár találkozik, akkor születik egy kis virág. Ennek a kis virágnak szüksége van értékes termőtalajra, fényre, vízre és szeretetre. Ha egy pár a kapcsolata elejétől őszinte és időt ad egymásnak ahhoz, hogy jobban megismerjék egymást, akkor a kis viráguk fejlődésnek fog indulni. Minden áldott nap megbeszélik, hogy a kis virágukat ki gondozza, ki öntözze, ki adjon neki hetente tápszert, ha több fényre van szüksége akkor ki helyezze át egy másik helyre, hogy több fény érje. Évente átbeszélik, hogy a virágnak megfelelő -e az adott tápszer vagy új termőföldre van e szüksége. Ha viszont nem kommunikálnak nap mint nap egymással, akkor a kis virágot túl fogják öntözni, mert mindketten úgy gondolják, hogy a másik fél öntözi és ennek következtében elhervad. A gyökere elkorhad, és más soha nem lesz olyan, mint volt...

Témák, amiben segíteni tudok a hozzám fordulóknak:

  • Párkapcsolaton belüli kommunikáció segítése
  • Féltékenység kezelése
  • Megcsalás kezelése
  • Együttműködés a gyereknevelésben
  • Elfejlődés kezelése
  • Szeretet kifejezése a párkapcsolatban

Konzultáció időtartalma: 90 perc