Párkapcsolati konzultáció

"Együtt az Élet Hullámvasútján: Egészséges Párkapcsolat a Kommunikáció, Elfogadás és Bizalom Tükrében"

24 éve alkotunk egy párt a férjemmel. Ezen időszak során megéltük az élet könnyed és kihívásokkal teli periódusait. Jelentős mennyiségű erőfeszítést és időt áldoztunk arra, hogy igazán, mélyen megértsük egymást. Meggyőződésem, hogy egy virágzó párkapcsolat alapvető pillérei az őszinte kommunikáció, az elfogadás és a bizalom.

A párkapcsolat, akárcsak a házasság, mindig napról napra él. Minden napot értékesítünk annak fenntartása érdekében. Egy hasonlat talán világossá teszi ezt a gondolatot:

Képzelje el, hogy találkozik a párjával, és egy kis virág kel életre. Ennek a kis virágnak szüksége van gazdag talajra, fényre, vízre és szeretetre. Ha a pár őszinte az elejétől kezdve, és időt szán egymás jobb megismerésére, a kis viráguk elkezd fejlődni. Naponta átbeszélik, hogy ki gondozza és ki öntözze a virágot, ki ad neki hetente tápszert, és ha több fényre van szüksége, ki helyezze át egy világosabb helyre. Évente felülvizsgálják, hogy a virágnak megfelelő-e az adott tápszer, vagy új termőföldre van-e szüksége. Ha azonban nem kommunikálnak rendszeresen, a virágot túlöntözik, mert mindketten úgy gondolják, hogy a másik gondozza, és ennek eredményeként a virág elhervad. A gyökerei elrohadnak, és a virág soha nem lesz olyan, mint volt...


Ezért kérdezem Öntől: vajon a párkapcsolati "viráguk" egészségesen növekszik, vagy talán szüksége van némi gondozásra, ápolásra?

Témák, amiben segíteni tudok a hozzám fordulóknak:

  • Párkapcsolaton belüli kommunikáció segítése
  • Féltékenység kezelése
  • Megcsalás kezelése
  • Együttműködés a gyereknevelésben
  • Elfejlődés kezelése
  • Szeretet kifejezése a párkapcsolatban

Hívom Önt, hogy lépjen kapcsolatba velem és találkozzunk egy konzultáció keretében. Fedezzük fel együtt, hogy milyen módon tudok segíteni a párkapcsolati viráguk gondozásában.


Konzultáció időtartalma: 90 perc