"Secret of Bali" – A Cempaka Misztériuma: Magnolia Champaca Esszenciális Illóolaj

Bali Titkai - 100% Tiszta Esszenciális Olaj Cempaka (Magnolia champaca) Illóolaj

Méret: 10 ml

Származási hely: Bali

Használat: Az illóolaj kizárólag külsőleg használható. Ideális párologtatókba és diffúzorokba, hogy otthonodat a magnólia champaca egyedi és lenyűgöző illatával töltsd meg.

A Magnolia champaca Mágikus Világa: A magnólia champaca, ismertebb nevén champak, a Magnoliaceae családba tartozik, és trópusi, szubtrópusi nedves, széleslevelű erdőkben honos, szerte Ázsiában. Ez a fa a természet egyik csodája, melynek virágait számos módon használják fel az ősi kultúrákban. Az illatát templomi szertartásokon, személyes díszként, természetes parfümként, és otthonok illatosítására használják.

Szépség és Szentesség: A magnólia champaca virágai nemcsak a természetes szépségükről, hanem spirituális jelentőségükről is ismertek. Indiában és más dél-ázsiai országokban a virágokat szent szertartásokon, mint a templomi áldozatok, és szépségi díszként használják a nők és lányok.

Az Olaj Sokoldalúsága: A champaca fa virágainak olaját tradicionálisan illatos haj- és masszázsolajok készítésére használták, és olyan neves parfümök, mint Jean Patou "Joy" illatának alkotóeleme is. Az olaj képes beragyogni és feltölteni a teret a természet, a spiritualitás és a tiszta szépség energiájával.

Védelem és Tisztelet: A magnólia champaca fajta a természet védelmezőjeként is ismert, és egyes indiai államokban védett, hogy megóvják a szent jelentőségű ligeteket a túlzott kitermeléstől.


Használati utasítás: Az illóolaj kizárólag külsőleg használható. Párologtatókban és diffúzorokban terjedelmesen alkalmazható, melyek révén létrehozhat egy bűbájos és illatos környezetet, bepillantást engedve Bali szigetének misztikus és elbűvölő atmoszférájába. 

4 500,00 Ft