"Bali Szellője Egy Üvegben" - Frankincense (Tömjén - Boswellia sacra) Illóolaj

"Bali Szellője Egy Üvegben" - Frankincense (Tömjén - Boswellia sacra) Illóolaj

Méret: 10 ml

Származási hely: Bali

Használat: Kizárólag külsőleg alkalmazható! Ideális párologtatókba és diffúzorokba, hogy otthonodat a bali szigetek frissességével és nyugalmával töltsd meg. Az illóolaj segít teremteni egy békés és harmonikus környezetet, támogatva ezzel a spirituális tisztulást és a mélyebb meditációt.

Spiritualitás és Megtisztulás: A tömjén illóolaj támogatja a lelki és szellemi egyensúly megteremtését. Segít megszabadulni a lelki terhektől, csökkenti a szorongást és a stresszt, elősegíti a koncentrációt és az energia összpontosítását, így támogatva a belső béke és a spirituális tisztulás folyamatát.

Az Ősi Kelet Bölcsessége: A tömjén évezredek óta használt gyógynövény, melyet a hagyományos ájurvédikus orvoslásban légzőszervi, gyulladásos és emésztőrendszeri problémák kezelésére alkalmaztak. A tömjén illóolajat különféle kultúrákban a spirituális gyakorlatok, meditáció és imádat részeként is használják, elősegítve ezzel a lelki mélyülést és a tudatosság növekedését.

A tömjénfa és az illóolaj jellemzői: A Boswellia nemzetségbe tartozó növények, mint például a tömjénfa, illatos gyantát termelnek, melyek gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek. A tömjén illóolaj segít a lelki és szellemi kimerültség csökkentésében, támogatja az érzelmi sebek gyógyulását és segít a múltbeli terhek elengedésében. Az illóolaj aromája elősegíti a relaxációt, segít a meditációs és spirituális gyakorlatok mélyítésében, így támogatva a belső béke és nyugalom megteremtését.

4 000,00 Ft