Generációs minták

2023.12.12

Szálak, melyek összekötnek minket az őseinkkel. 

Segítő szakemberként hiszek a rendszerszemléletben, hiszek abban, hogy a gyökereinkhez való visszatérés, az őseink és felmenőink világának megismerése elengedhetetlen az önismeret útján. 

Bert Hellinger bölcsessége gyakran visszhangzik bennem: "Minden vérvonalban (családban) megszületik egy lélek, amely úgy dönt, hogy gyógyulást hoz az őseinek." Ezek a lelkek a változás és gyógyulás hordozói, akik nem félnek szembeszállni a családrendszer előírásaival és hagyományaival. Egyesek közülünk, mint a családfa felszabadító ösvényein vándorló keresők, nem alkalmazkodnak könnyen. Ezek a személyek fiatal koruktól kezdve lázadnak a meglévő hitrendszerek ellen, kérdőre vonva és újraértékelve a hagyományokat, amikben nevelkedtek. 

Ők azok, akiknek a lelkük mélyen érzik a múlt generációinak ismétlődő fájdalmait, és születésükkor vállalják a megmentő szerepét. Megmentők, valódi gyógyítók, akik bátran néznek szembe a múlt sötétségével, annak érdekében, hogy fényt és gyógyulást hozzanak a jövő generációi számára. Ők azok, akik képesek megtörni a frusztráló traumák láncolatát, amelyek generációkon át sújtották családjaikat, és új reményt hoznak a családfa számára. 

Mik azok a láthatatlan szálak, melyek generációkon át szövődnek családunk történetébe? Képzelj el egy fát, melynek gyökerei mélyen a földbe hatolnak, ágai pedig az ég felé törnek. A generációs mintázatok hasonlók ehhez a fához – öröklött sebek és tanítások formájában nőnek, és szívünk minden egyes szegletében gyökereznek. 

A rendszerszemlélet ajtót nyit a mélyebb megértés felé, ahogy korábban írtam Bert Hellinger bölcs szavaival élve "gyógyulást hozó lelkek" születnek, akik felvállalják a múlt árnyékos örökségét és új irányt szabnak a jövőnek. 

 Ezek a lelkek képesek megtörni a szokások béklyóit, és a gyógyulás fényét szórják szét. Vajon te vagy-e az a bátor lélek, aki képes változást hozni? Aki szembenéz a múlt sebeivel, a generációkon át hordozott terhekkel, és új utat mutat? Várom válaszaitokat hozzászólásbán! 

Ha úgy érzed, hogy készen állsz a változásra, és fejlődni szeretnél kapcsolataidban, látogass el a www.nyekigabriella.hu  oldalra, vagy írj az info@nyekigabriella.hu  címre és kezdjünk el beszélgetni!