Egymásra Hangolva Segítő kártyacsomag 1. rész

Fedezzék fel együtt az "Egymásra Hangolva" kártyacsomagot!

Kedves Párok!

Szeretettel üdvözlöm Önöket Nyéki Gabriella, pár- és családkonzulens, valamint mentálhigiénés szakemberként. Büszkén mutatom be az "Egymásra Hangolva" kártyacsomagot, amelyet kifejezetten arra terveztem, hogy mélyebb betekintést nyújtson kapcsolatukba és segítsen még szorosabbra fűzni a köteléket.

Ez a kártyacsomag egyedülálló eszköz a kommunikáció fejlesztésére, az érzelmek megértésére és a kapcsolatok megerősítésére. Tapasztalataim alapján ezek a kártyák nélkülözhetetlenek a párkapcsolati kommunikáció javításában, segítve az őszinte és tiszteletteljes párbeszéd kialakítását.

A "Egymásra Hangolva" kártyacsomagot úgy terveztem, mint egy növényt gondozó kerti eszközt: segíti a párkapcsolatok ápolását és fejlődését, mint egy virágzó kertet. Mindennapi használata lehetővé teszi, hogy folyamatosan táplálják és gazdagítsák a kapcsolatot, így biztosítva annak virágzását és növekedését.

Merüljenek el együtt ebben az izgalmas kalandban, és fedezzék fel, milyen csodálatos lehet, amikor együtt hangolódnak össze!

2 999,00 Ft